понеділок, 23 серпня 2010 18:11

"Нам поблажок не треба робити" - Ігор Суркіс

"Нам поблажок не треба робити" - Ігор Суркіс
Після нічиєї з дніпропетровським "Дніпром" (0:0) президент "Динамо" Ігор Суркіс відвідав роздягальню своєї команди зі словами вдячності.

"Я, напевне, вперше після нічийного результату зайшов у роздягальню і сказав хлопцям "Дякую". Якщо у них буде самовіддача і бажання, то запевняю вас, у нас є хороші шанси пройти "Аякс", - каже Ігор Михайлович журналістам. - Не забувайте, що ми грали з "Дніпром". Це добре укомплектована команда, де виступає багато збірників.

Перед тим у нас був важкий поєдинок Ліги чемпіонів проти "Аякса". "Дніпро" приїхав після непростого поєдинку з "Лехом". Сьогоднішню гру можна поділити на певні фрагменти – у певних епізодах ми володіли перевагою, в інших – наш гість. М"яч сьогодні не йшов ні у наші ворота, ні у ворота суперника. Все закономірно і справедливо."

Після матчу з "Металістом" Руслан Ротань та Євген Селезньов отримали по два матчі дискваліфікації і гру з "Динамо" мали пропускати. Але рішення дисциплінарного комітету Прем"єр-ліги призупинили до остаточного вердикту КДК.

"До нас звернувся "Дніпро". Це не була наша ініціатива. Думаю, над тим що відбувається у підтрибунних приміщеннях треба розбиратися, адже так можна дискваліфікувати будь-якого футболіста. На мою думку, Прем"єр-ліга займається беззаконням. Чому? Щось Ротань і Селезньов сказали. Хай і так. Викличіть суддівську бригаду, футболістів і з"ясуйте правду. А нам поблажок не треба робити.

Ми не хочемо, щоб нам закидали, ніби ми двох ключових виконавців залишаємо поза грою. У першому таймі грав Селезньов, який приніс нам чимало проблем. Мені не потрібні перемоги будь-якою ціною. Думаю, якби ми звернулися з подібним проханням у будь-який клуб Прем"єр-ліги, то нас би також підтримали."

У заявці на гру не було торішнього капітана та найкращого бомбардира чемпіонату у минулому сезоні Артема Мілевського.

"У нього мікротравма. Думаю, із завтрашнього дня (понеділок, 23 серпня) Артем буде тренуватися."

Матч обслуговував Віктор Швецов. За 90 хвилин він показав вісім жовтих карток і скасував пенальті у ворота "Динамо".

"Пенальті не було. Швидше 11-метровий був у першому таймі на Ярмоленку. В мене особисто до суддівства питань не має."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Нам поблажок не треба робити" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі