середа, 12 листопада 2008 13:37

Найсильніші тенісистки світу зіграють на "Медісон Сквер Гарден"

Найсильніші тенісистки світу зіграють на "Медісон Сквер Гарден"

Сестри Венус і Серена Вільямс (США), а також сербки Єлена Янковіч і Анна Івановіч стануть головними учасницями тенісного шоу-турніру "Ніч тенісу в Америці", організованого прославленою американською тенісисткою Біллі-Джин Кінг.

Як повідомляє sovsport з посиланням на офіційний сайт Анни Івановіч, виставкові змагання пройдуть 2 березня наступного року в легендарному "Медісон Сквер Гарден" в Нью-Йорку і матимуть незвичайний формат. Тенісистки зіграють півфінальні і фінальний матчі, причому всі зустрічі пройдуть одним вечором. Півфінали будуть зіграні всього з одного сету і без системи "більше-менше". Фінал пройде за традиційними правилами, правда, замість вирішального сету буде зіграний супер-тай-брейк (до 10 очок).

"Я упевнена, що це буде прекрасний турнір, - сказала Івановіч. - Мені здається, нічого кращого для виставкового турніру і придумати не можна. Буде напружена боротьба між сильними тенісистками планети". Проект носитиме доброчинний характер.

Зараз ви читаєте новину «Найсильніші тенісистки світу зіграють на "Медісон Сквер Гарден"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі