субота, 16 лютого 2008 17:38

Найпопулярніший боксер Німеччини проведе сьомий захист проти Елвіна Аяли

29 березня в німецькому місті Кіль чемпіон IBF в середній вазі Артур Абрахам (справжнє імя - Аветік Абрахамян) проведе черговий сьомий за рахунком захист свого титулу в бою проти 27-річного американця Елвіна Аяли, який займає п"ятнадцяте місце в рейтингу цієї організації.

Зазначимо, що отримати це місце в рейтингу і можливість вийти на титульний поєдинок Аялі допомогла нічия з переможцем першого сезону боксерського реаліті-шоу "Претендент" Серхіо Морою.

Зі слів самого Абрахама, цього року він хотів би провести об"єднавчий поєдинок, але, перш за все, йому слід захистити свій титул: "У мене великі плани на 2008 рік. І я почну їх з Аяли. Я вже довгий час тренуюся і знаходжуся в прекрасній формі. Аяла зрозуміє це на рингу".

Тренер Абрахама Уллі Вегнер впевнений у великих можливостях свого підопічного: "Він дуже добре виступає, але може ще краще. У нього величезний потенціал. Проте, йому слід бути пильним в бою з Аялою. Він непростий суперник".

Нагадаємо, що кілька тижнів тому промоутер чемпіона WBC і WBO в середній вазі Келлі Павліка Боб Арум повідомляв про свої плани організувати об"єднавчий поєдинок Павліка і Абрахама восени цього року і хотів влаштувати чемпіонові IBF поєдинок в США в червні місяці в одному шоу з першим захистом Павліком своїх титулів в середній вазі.

Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярніший боксер Німеччини проведе сьомий захист проти Елвіна Аяли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі