понеділок, 11 червня 2007 16:55

Найкрасивіші ведучі Німеччини почали боротьбу за Луку Тоні

З наступного сезону італієць Лука Тоні, 30 років, буде виступати у мюнхенській "Баварії". Але уже зараз найкрасивіші телеведучі Німеччини борються за право першими взяти інтерв"ю у чемпіона світу 2006 року, повідомляє "Більд".

- Звичайно, він дуже симпатичний чоловік, - каже ведуча ZDF Катрін Мюллер-Гоенштайн. - Хоча мене більше приваблює скандинавський тип чоловіків, з білявим волоссям і блакитними очима, але Тоні я б із задоволенням побачила у своїй студії. І до того ж якомога швидше.

- Лука - це той чоловік, якому нічого не варто завоювати жіноче серце. Він це зробив ще рік тому на Кубку світу і от лише зараз повертається у Німеччину. Але краще пізно, ніж ніколи, - говорить Ізабелла Мюллер-Райнхардт з Arena. - Лука являє собою надзвичайну комбінацію високо та гарячого італійця.

- У мене зараз відпустка. Я вирішила присвятити цей час вивченню італійської, щоб у студії привітати Тоні його рідною мовою. Адже не виключено, що саме я святкуватиму перемогу і першою братиму у нього інтерв"ю, - розповіла Джессіка Кастроп.

А от обличчя АRD Моніка Лірхауз відмовилася коментувати тему Луки Тоні.

Ведучі також впевнені, що пари Олівера Кана та Верени, а також Рафаеля ван дер Варта та Сильвії відразу
опиняться у тіні Луки Тоні та його чарівної рудоволосої коханої Марти.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіші ведучі Німеччини почали боротьбу за Луку Тоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі