четвер, 25 грудня 2008 13:47

Найкращий снайпер НБА подарував погорільцям новий будинок

Найкращий снайпер регулярного чемпіонату НБА Дуейн Уейд купив новий будинок сім"ї мешканки Флоріди Дон Сміт. Старий будинок Сміт згорів в результаті необережного поводження з вогнем її племінника. Разом з новим будинком Сміт отримала від добродійного фонду Уейда меблі, одяг і подарунки на Різдво, повідомляє lenta.ru з посиланням на Associated Press.

Сміт і її сім"я переїхали в новий будинок 24 грудня - напередодні католицького Різдва. "Ми можемо допомогти цій сім"ї почати все з початку", - заявив Уейд, фонд якого робитиме внески за будинок до тих пір, поки сім"я Сміт "не встане на ноги".

Перед Різдвом 2008 року фонд Уейда організував свято для 350 дітей і привів ще 100 дітей на домашній матч своєї команди "Майамі Хіт" з "Голден Стейт Уорріорс". Крім того, Уейд перерахував по десять тисяч доларів на рахунки трьох добродійних організацій, які допомагають дітям.

У сезоні-2008/09 Уейд є найкращим снайпером регулярного чемпіонату НБА, набираючи в середньому по 29 очок за гру. "Майамі" взяв 15 перемог і зазнав 12 поразок і займає шосте місце в Східній конференції.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий снайпер НБА подарував погорільцям новий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі