середа, 13 січня 2016 14:48

Найкращий футболіст в історії незалежної Білорусі сфотографувався у нацистській формі
19

Фото: інстаграм Світлани Губаревич

Найкращий футболіст в історії незалежної Білорусі, екс-хавбек "Штутгарта", "Арсеналу" та "Барселони" Олександр Глєб сфотографувався у нацистській формі разом зі своєю новою дівчиною Світланою Губаревич.

Найімовірніше, гравець БАТЕ відвідав приміщення, де все стилізовано під Другу світову війну.

Світлана Губаревич - переможниця конкурсу "Супермодель Білорусі", разом із сестрою володіє магазином одягу. До знайомства з Олександром щиро не розуміла, чим гарний футбол, хоча про існування футболіста Глєба знала.

З травня 2015 го пара нерозлучна: Світлана почала ходити на матчі БАТЕ, щоб скоріше розібратися, чим займається наречений.

У грудневому інтерв'ю kp.by дівчина розповіла про найважливіше:

"Для мене головне не товщина гаманця, а якості людини, можливо, тому що я росла в забезпеченій сім'ї, і у нас не було культу грошей, я в них не мала потреби. Я завжди вважала, що щастя в дрібницях: наприклад, коли ти можеш піти в магазин і купити собі що-небудь смачне, чого хочеться саме зараз.

Не обов'язково для щастя купувати вбрання від відомих фірм, головне щоб вони були симпатичні, і в них було комфортно. І Саша такий же: він любить прості заклади, просту їжу. Мені навіть здається, що він намагається уникати світських тусовок і гламуру, і мені це подобається, я така ж".

Зараз ви читаєте новину «Найкращий футболіст в історії незалежної Білорусі сфотографувався у нацистській формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі