четвер, 03 березня 2011 12:40

Найдорожчий гравець "Металіста" вибув до кінця сезону

Найдорожчий гравець "Металіста" вибув до кінця сезону

Аргентинський півзахисник харківського "Металіста" Себастьян Бланко на зборі в Туреччині серйозно травмував коліно. Попереднє обстеження показало, що футболіст пошкодив хрестоподібні зв'язки. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

За попередньою інформацією, 22-річний новобранець харків'ян, за якого в міжсезоння було заплачено 8,7 мільйона євро, і який нині став найдорожчим футболістом в історії клубу, вибув до кінця сезону.

Нагадаємо, в січні "Металіст" підписав контракт з двома аргентинськими футболістами Джонатаном Крістальдо і Себастьяном Бланко на загальну суму 14,7 млн євро.

Обидва футболісти встигли дебютувати за "Металіст" в матчах Ліги Європи проти леверкузенського "Байера".

У той же час харківський клуб підписав контракт зі словацьким футболістом Лукашем Штетиною. 19-річний захисник буде грати в команді під 80-м номером.

В останні два сезони Штетіна був основним захисником словацької "Нітри". У нинішньому сезоні провів 18 матчів у чемпіонаті Словаччини.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий гравець "Металіста" вибув до кінця сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі