четвер, 24 листопада 2011 10:48

"Нагорода приходить до гравців, які сильні духом" - наставник "Порту"

"Нагорода приходить до гравців, які сильні духом" - наставник "Порту"

Перемігши донецький "Шахтар" у Лізі чемпіонів, футболісти "Порту" налаштовані розвинути успіх в заключному матчі групової стадії турніру проти петербурзького "Зеніта", заявив головний тренер "драконів" Віктор Перейра, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

У середу "Порту" в Донецьку обіграв український клуб в 5-му турі групового етапу з рахунком 2:0. Португальці за рахунок цієї перемоги зберегли шанси на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів і гарантували собі місце в Лізі Європи (у разі поразки від "Зеніту").

ФОТОРЕПОРТАЖ: Визначилися вісім учасників плей-офф Ліги чемпіонів

"Ще до гри (проти "Шахтаря") я говорив, що ми будемо битися за Лігу чемпіонів, що хочемо продовжити виступ на турнірі, - сказав Перейра. - Зараз нічого не змінилося - все знову залежить від нас самих. Всі наші думки про вихід в наступну стадію і про домашню гру проти "Зеніта". Нагорода приходить до гравців, які сильні духом. Сьогодні (в середу) ви побачили дуже впевнений у собі "Порту", клуб, який знає, чого хоче".

Перейра погодився з тим, що в поточному розіграші ЛЧ "Порту" часом виглядав не дуже переконливо. "Так, в деяких матчах ми були далекі від своєї найкращої гри. Однак іноді команді потрібно досягти дна, щоб відштовхнутися і знову злетіти. Саме в такі моменти розкриваються справжні команди і справжні чоловіки", - підсумував португальський тренер.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ахметов одягнув іноземних міністрів у шарфики "Шахтаря"

Матч "Порту" - "Зеніт" пройде 6 грудня в Португалії. "Дракони" мають в активі 7 очок, у діючих чемпіонів Росії 8 балів. Позбавлений турнірної мотивації "Шахтар" (2 бали) зустрінеться з лідером групи кіпрським АПОЕЛом, який з 9 очками достроково забезпечив собі місце в плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «"Нагорода приходить до гравців, які сильні духом" - наставник "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі