неділя, 30 квітня 2017 01:34

"Надіюсь, що буде реванш" - Шварценеггер про бій Кличка

"Надіюсь, що буде реванш" - Шварценеггер про бій Кличка
Один з найбільш захоплюючих боїв, який я коли-небудь бачив. Фото: facebook.com/arnold

Голівудський актор і екс-культурист Арнольд Шварценеггер надіється, що бій реванш між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа таки відбудеться. Про це він написав у своєму Facebook одразу після бою українця з британцем.

"Один з найбільш захоплюючих боїв, який я коли-небудь бачив. Вітаю Ентоні Джошуа з перемогою. Кличка - за дивовижний бій. Надіюсь, що буде реванш". - написав Шварценеггер.

Арнольд Шварценеггер спеціально приїхав до Лондона, щоби побачити поєдинок між Володимиром Кличком (екс-чемпіон за версіями WBA, IBF та WBO) і чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа.

Поєдинок завершився перемогою Ентоні Джошуа технічним нокаутом в 11 раунді. Перед тим британець двічі відправив Кличка в нокдаун. Українець в 6 раунді відправив Джошуа у важкий нокдаун потужним правим прямим у голову. Але добити так і не зміг.

Відомо, що Шварценеггер давно є палким шанувальником братів Кличків, про що неодноразово говорив і відвідує майже всі бої за участі Володимира Кличка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Володимира Кличка. Українець програв після технічного нокауту

Зараз ви читаєте новину «"Надіюсь, що буде реванш" - Шварценеггер про бій Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі