вівторок, 26 січня 2010 09:21

Надія американського боксу офіційно став суперником Володимира Кличка

Надія американського боксу офіційно став суперником Володимира Кличка

Наступним суперником українського боксера-важковаговика Володимира Кличка стане американець Едді Чемберс. Представники Кличка офіційно оголосили про це в понеділок, 25 січня.

Розмови про бій Кличко - Чемберс почалися ще в 2009 році, але остаточно це питання вирішене тільки тепер. Поєдинок відбудеться 20 березня, повідомляє Associated Press.

Бій Кличко - Чемберс пройде в німецькому Дюсельдорфі на стадіоні Esprit Arena, що вміщає 51 тисячу глядачів. Українець назвав свого суперника найкращим американським боксером і зізнався, що з нетерпінням чекає поєдинку з ним.

33-річний Кличко є чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). На професійному рингу він провів 56 боїв, здобув 53 перемоги (47 - нокаутом) і зазнав три поразки.

27-річний Чемберс провів 36 боїв, здобув 35 перемог (18 - нокаутом) і зазнав одну поразку. Американець є офіційним претендентом на титул чемпіона WBO.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Надія американського боксу офіційно став суперником Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі