середа, 28 січня 2009 13:47

Надаль став останнім півфіналістом Australian Open

Іспанський тенісист Рафаель Надаль, який займає перше місце в світовому рейтингу, став останнім півфіналістом Відкритого чемпіонату Австралії. У 1/4 фіналу Надаль в трьох сетах переміг шосту ракетку турніру француза Жіля Сімона. У півфіналі він зіграє зі своїм співвітчизником Фернандо Вердаско, повідомляє офіційний сайт AustralianOpen.

Матч Надаль - Симон продовжувався дві з половиною години і завершився з рахунком 6:2, 7:5, 7:5. Іспанець упевнено виграв перший сет, але в другому йому довелося відіграти матч-бол. У третій партії Надаль також досяг вирішальної переваги тільки в кінцівці.

Суперник першої ракетки світу по півфіналу Вердаско раніше 28 січня переміг торішнього фіналіста AustralianOpen француза Жо-Вілфріда Тсонгу. Відзначимо, що за всю історію турніру в Мельбурні в півфіналі ніколи не зустрічалися два іспанці.

Другу путівку у фінал розіграють американець Енді Роддік і швейцарець Роже Федерер. У жіночому одиночному розряді фіналістки визначаться за підсумками матчів Дінара Сафіна (Росія) - Віра Звонарьова (Росія) і Олена Дементьєва (Росія) - Серена Вільямс (США).

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Надаль став останнім півфіналістом Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі