понеділок, 19 травня 2008 08:19

Надаль помстився Федереру за минулорічну поразку

Надаль помстився Федереру за минулорічну поразку

Рафаель Надаль переміг у фіналі тенісного турніру у Гамбурзі Роджера Федерера і взяв реванш за поразку минулого року. Рахунок по сетах - 7:5, 6:7, 6:3 на користь іспанця.

Саме тут минулого року Федерер єдиний раз зміг подолати Надаля на ґрунті. Решта вісім очних зустрічей на цьому покритті закінчувалися перемогою Рафи. Загальний рахунок очних зустрічей 10:6 також на користь Надаля.

У першому сеті Федерер не без складнощів, проте зміг довести рахунок до 5:1 на свою користь. Проте цієї переваги швейцарцю не вистачило. Надаль видав фантастичний теніс і взяв шість геймів поспіль.

У другій партії Рафа відігрувався з рахунку 1:4. Але на тай-брейку більше пощастило Федереру. У вирішальній третій партії Роджер не зміг нав"язати боротьби і взяв лише три гейми.

Надаль виграв свій 26-й титул, 21 з них - на ґрунті.

- Увесь тиждень був особливим . Матч виявися дивним. Роджер припустився кількох простих помилок у першому сеті, які допомогли мені. Для мене було важливо перемогти, оскільки це був останній великий ґрунтовий турнір, який я ніколи не вигравав, - сказав Рафаель.

У неділю розпочнеться "Ролан Гаррос", де Надаль перемагав останні три роки.

Зараз ви читаєте новину «Надаль помстився Федереру за минулорічну поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі