понеділок, 07 травня 2007 16:11

Надаль і Федерер зіграють один проти одного в парному розряді

Цього тижня в Римі стартує турнір серії "Мастерс", призовий фонд якого складає 2 мільйони 82 тисячі євро. В ньому візьме участь вся еліта світового тенісу на чолі з першою ракеткою світу швейцарцем Роджером Федерером, 25 років, і другим номером чоловічого табелю про ранги іспанцем Рафаелем Надалем, 20 років.

Минулого року в столиці Італії переміг якраз "король грунту" Надаль, що у впертій боротьбі здолав у фіналі Федерера - 6:7 (0:7), 7:6 (7:5), 6:4, 2:6, 7:6 (7:5). Той поєдинок був визнаний кращим матчем 2006 року.

Очікується участь найсильніших тенісистів планети і в цьогорічному фіналі.

Але найцікавіше, що вони також зіграють один проти одного і в стартовому раунді - але вже в парних змаганнях, повідомляє Євроспорт.

У дуеті з Федерером зіграє його співвітчизник Станіслав Ваврінка. Партнером Надаля буде ще один представник Піренеського півострова ветеран Карлос Мойя. Це буде вже третя очна зустріч Роджера і Рафаеля за останні 3 тижні.

Спочатку Рафа переміг швейцарця у фіналі турніру "Мастерс" в Монте-Карло, а минулого тижня іспанець був сильніший і в "Битві Покриттів".

Зараз ви читаєте новину «Надаль і Федерер зіграють один проти одного в парному розряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі