понеділок, 16 червня 2008 09:17

Надаль і Федерер виграли турніри в Лондоні та Галле

Іспанець Рафаель Надаль став переможцем великого тенісного турніру Queen"s Club, який завершився в неділю, 15 червня, в Лондоні. У напруженому фінальному поєдинку він обіграв серба Новака Джоковіча з рахунком 7:6 (7:5), 7:5. Для Надаля ця перемога стала першою в кар"єрі на "трав"яних" турнірах, повідомляє АР.

Варто відзначити, що останнім тенісистом, якому після перемоги на відкритому чемпіонаті Франції вдалося виграти і Queen"s Club, був в 1973 році легендарний румун Іліє Настасе. Після перемоги в Лондоні Надаль, другий номер світового рейтингу, пообіцяв, що докладе всіх сил для перемоги на Вімблдоні - турнірі, який п"ять років поспіль вигравав лідер рейтингу швейцарець Роже Федерер.

Найсильніший тенісист світу теж переміг: він став переможцем тенісного турніру Gerry Weber Open, який завершився на трав"яних кортах в німецькому Галле. У фіналі Федерер обіграв німця Філіпа Кольшрайбера з рахунком 6:3, 6:4.

В ході турніру Федерер не програв жодного сету і вперше в кар"єрі не поступився жодною своєю подачею. Швейцарець продовжив свою безпрограшну "трав"яну" серію до 59 матчів. Він вже в п"ятий раз став переможцем змагань в Галле.

Варто відзначити, що Федерер в десятий раз вийшов у фінал турніру на трав"яних кортах і отримав десяту перемогу.


Зараз ви читаєте новину «Надаль і Федерер виграли турніри в Лондоні та Галле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі