понеділок, 12 травня 2008 20:08

Надаль: Джоковіч обійде мене в рейтингу АТР

Іспанець Рафаель Надаль занепокоэний тим, що може поступитися другим місцем у рейтингу ATP сербові Новаку Джоковічу, який минулого тижня виграв турнір серії "Мастерс" у Римі.

Минулого року Надаль блискуче провів ґрунтову частину сезону, програвши лише один матч - у фіналі турніру в Гамбурзі. Таким чином, нині йому доведеться "захищати" дуже багато очок. Проте минулого тижня в Римі 21-річний тенісист, якого турбує мозоль на нозі, поступився в першому ж своєму поєдинку.

- Я думаю. Ні, я навіть упевнений, що логічним завершенням всього цього стане те, що Джоковіч мене обжене. Це відбудеться або цього тижня в Гамбурзі, або на RolandGarros, або, в крайньому випадку, після Вімблдону. Що ж, якщо я опущуся на третє місце, так тому і бути. У такому разі мені залишиться лише змиритися з цим і докласти усіх зусиль, щоб повернути втрачені позиції, - заявив Надаль.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Надаль: Джоковіч обійде мене в рейтингу АТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі