субота, 07 квітня 2007 13:35

На вкраденому у Бекхема BMW їздить міністр внутрішніх справ Македонії

 
Вкрадений минулого року належав знаменитому англійському футболістові Девіду Бекхему автомобіль BMW X5 виявлений в урядовому гаражі в Македонії, повідомляє "The Sun".

Автомобіль вартістю 70 тисяч фунтів стерлінгів був вкрадений близько року тому з підземної стоянки в Мадриді, а в четвер македонські ЗМІ повідомили, що саме на нім їздить... міністр внутрішніх справ Македонії Гордана Янкуловська.

"Перш ніж потрапити до Македонії, цей автомобіль змінив близько 20 власників в Іспанії, і тому неможливо довести, чи належав він Бекхему", - заявив прес-секретар поліції Скопьє Іво Котевські.

Передбачається, що автомобіль перш ніж потрапити до Македонії, був відправлений до Греції. Протягом операції з арешту підозрюваних в контрабанді людьми цей автомобіль був конфіскований македонською поліцією. Уряд Македонії почав використовувати позашляховик як офіційний транспортний засіб, оскільки ніхто не пред"явив на нього мправ. Пані Янкуловська заявила: "Якщо Бекхем попросить повернути йому автомобіль, то я сама вручу йому ключі", повідомляє "Совєтскій Спорт".
Зараз ви читаєте новину «На вкраденому у Бекхема BMW їздить міністр внутрішніх справ Македонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі