середа, 02 грудня 2009 14:57

На Вагнера Лава напали власні вболівальники

На Вагнера Лава напали власні вболівальники

Нападаючий ЦСКА Вагнер Лав, який грає на правах оренди за бразильський "Палмейрас", піддався нападу радикальних фанатів клубу, незадоволених його грою в чемпіонаті країни.

Інцидент відбувся, коли форвард намагався скористатися послугами банкомату на вулиці Сан-Паулу - з машини, яка проїжджала повз, вибігла група молодих людей, які почали ображати і бити футболіста.

У результаті всі вони були затримані правоохоронними органами, а сам Вагнер серйозних травм не отримав і зміг приїхати в поліцейську ділянку для впізнання нападаючих, повідомляє G1.

Всі хулігани виявилися членами угрупування фанатів "Палмейраса" Mancha Verde. В останніх матчах національної першості ці радикальні вболівальники клубу неодноразово висловлювали незадоволеність грою Вагнера і його способом життя - за повідомленнями місцевої преси, він є завсідником нічних клубів і дискотек Сан-Паулу.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «На Вагнера Лава напали власні вболівальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі