вівторок, 24 квітня 2007 17:11

На Уїмблдоні-2007 розіграють більше 11 мільйонів фунтів

Тенісний "Уїмблдонький турнір", що входить до четвірки змагань із серії "Великого шолому", стане найприбутковішим заходом цього року, завдяки великому призовому фонду Про це сьогодні, 24 квітня, заявили представники "Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету", повідомляє www.gazeta.ru.

Переможці чоловічих і жіночих одиночних змагань отримають по 700 тис. ($1,4 млн.), що на 6,9% більше для переможця чоловічого турніру у 2006 році, і на 12% для жіночого.

Призовий фонд турніру складе трохи більш 11,2 млн., що на 8,7% більш за показник минулого року.

- Ніякий тенісний турнір ніколи ще не пропонував вищий грошовий приз, ніж пропонує "Уїмблдон" в 2007 році. Ми хочемо винагородити гравців за талант, розвагу і драматичні моменти, які вони приносять на турнір до Уїмблдону. Окрім двох або трьох сердитих листів, реакція на пропозицію рівного грошового призу була дуже позитивною, - сказав Тім Філліпс, голова "Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету".

Зараз ви читаєте новину «На Уїмблдоні-2007 розіграють більше 11 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі