вівторок, 13 травня 2008 19:34

На турнірі з боротьби в Махачкалі вболівальники влаштували масову бійку

На традиційному турнірі з вільної боротьби пам"яті чемпіона світу Алі Алієва в Махачкалі сталася масова бійка, яку влаштували вболівальники борця Сажида Сажидова. Після того, як спортсмен зазнав поразки в півфіналі, його шанувальники, незадоволені суддівським рішенням, вибігли на килим і влаштували бійку.

Двократний чемпіон світу Сажидов, який виступає в категорії до 84 кілограмів, в півфіналі турніру зустрічався з Юсупом Абдулсаламовим. Сажидов виграв перший період (2:0), програв в другому (1:4), а третій завершився внічию (2:2). За додатковими показниками (кількість прийомів) судді віддали перемогу Абдулсаламову.

Вболівальники Сажидова залишилися незадоволені рішенням арбітрів, вибігли на килим і влаштували масову бійку. Співробітникам міліції довелося вдатися до допомоги собак і електрошокових кийків.

12 травня інцидент в телефонній розмові обговорили президент Міжнародної федерації об"єднаних стилів боротьби (FILA) Рафаель Мартінетті і виконавчий директор Федерації спортивної боротьби Росії (ФСБР) Георгій Брюсов. Президент FILA вимагав представити детальний звіт про події і зобов"язав ФСБР прийняти заходи для запобігання подібним інцидентам в майбутньому.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «На турнірі з боротьби в Махачкалі вболівальники влаштували масову бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі