понеділок, 03 серпня 2009 09:49

На тілі Артуро Гатті знайшли нові поранення, про які мовчала поліція

На тілі Артуро Гатті знайшли нові поранення, про які мовчала поліція

Повторна аутопсія тіла екс-чемпіона світу  Артуро Гатті показала, що слідство, проведене поліцією Бразилії, було недостатньо якісним. Про це повідомив колишній головний патологоанатом поліції Нью-Йорка Майкл Баден.

"Були виявлені поранення, які не були помічені поліцією Бразилії. Але щоб зрозуміти, було це вбивство або самогубство, нам потрібна безліч додаткової інформації, зокрема токсикологічна експертиза, результати якої ще недоступні", - цитує Бадена BuffaloNews.

Нагадаємо, що 11 липня Гатті був знайдений мертвим в номері одного з готелів бразильського курортного міста Порто де Галінас, де боксер відпочивав з сім"єю. Головною підозрюваною у вбивстві екс-чемпіона світу до певного часу була його вдова Аманда Родрігес, яка, за однією з версій поліції, задушила чоловіка уві сні ременем після сварки.

Проте за підсумками слідства було оголошено, що колишній чемпіон світу вчинив самогубство, а вдова Гатті була звільнена з-під варти.

Boxingscene.com, Чемпіонат

Зараз ви читаєте новину «На тілі Артуро Гатті знайшли нові поранення, про які мовчала поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі