пʼятниця, 10 жовтня 2008 19:39

На теле та радіопрограми про Євро-2012 уряд виділив 22 мільйони гривень

На теле та радіопрограми про Євро-2012 уряд виділив 22 мільйони гривень

Кабінет Міністрів прийняв розпорядження про виділення 19 мільйонів 851 тисячі гривень Держкомтелерадіо для оплати послуг з трансляції теле- і радіопрограм, присвячених підготовці та проведенню чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, та 2,5 мільйони гривень для роботи інформаційного центру "Євро-2012-Україна".

Про це повідомили в управлінні у зв"язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів України.

В інформаційному центрі "Євро-2012-Україна" буде працювати 16 осіб, до складу яких увійдуть журналісти, перекладачі, комп"ютерники. Створені теле- і радіопрограми транслюватимуться державними телерадіоорганізаціями, зокрема НТКУ, НРКУ, ДТРК "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення", каналом "Культура", обласними телеканалами.

Хід підготовки до чемпіонату Європи з футболу висвітлюватиме також сайт "Інформаційний центр "Євро-2012-Україна". Кошти будуть виділені Держкомтелерадіо з резервного фонду Державного бюджету.

champion
Зараз ви читаєте новину «На теле та радіопрограми про Євро-2012 уряд виділив 22 мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі