понеділок, 21 липня 2008 17:24

На ТБ з"явиться новий проект "Теніс із зірками"

Услід за такими рейтинговими передачами, як "Льодовиковий період", "Король рингу", "Цирк із зірками" відкривається новий проект - "Теніс із зірками".

За задумом організаторів, проект повинен стати не тільки відмінною рекламою тенісу як виду спорту, але й анонсом до одного з найпрестижніших тенісних турнірів - "Кубку Кремля", який пройде відразу після завершення шоу. В кінці серпня відбудеться презентація проекту, в ході якої будуть названі імена зірок шоу-бізнесу. Поки відомо, що вже дали згоду брати участь в проекті Тетяна Пушкіна, Антон Макарський, Вікторія Морозова, Єва Ланська, Олександр Жулін, Кріс Кельмі, Микола Басков, Оксана Робскі, Олександр Олешко, Дмитро Губернієв, Теона Дольнікова, Світлана Мастєркова, Олег Газманов і Петро Дранга.

Шоу проходитиме в кращих традиціях професійних тенісних турнірів. Кожному дню змагання передуватиме жеребкування, в ході якого визначатимуться пари суперників, розподілятися форма, ракетки і м"ячі.

Крім того, за допомогою жеребу зірки-учасники зможуть дізнатися, під чиїм керівництвом вони осягатимуть ази тенісного мистецтва, а також, хто вестиме їх через весь турнір до головного призу.

Мова йде про тренерів учасників - професійних тенісистів: Марата Сафіна, Євгена Кафельніковв, Михайла Южного, Анастасію Мискіну, Єлену Дементьєву, Дінару Сафіну, Дмитра Турсунова, Миколу Давиденка, Світлану Кузнєцову.

У зірок буде капітан - голова ради директорів "Кубка Кремля" Шаміль Тарпіщев, він проведе підготовку своїх підопічних до дружнього матчу.

Яким буде головний приз поки невідомо. Організатори проекту вирішили залишити це в таємниці, принаймні, до початку шоу.

Газета.ру

Зараз ви читаєте новину «На ТБ з"явиться новий проект "Теніс із зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі