четвер, 10 липня 2008 08:17

На стадіоні "Динамо" встановлять нову систему продажу квитків

До старту нового чемпіонату ретельно готуються не тільки вболівальники "Динамо", але й клубна інфраструктура.

З нового сезону на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського, де команда Юрія Сьоміна проводить всі свої домашні матчі, планується ввести нову систему продажу квитків, а також входу на стадіон, що дозволить зробити відвідини футбольних матчів ще комфортнішими для вболівальників. Докладніше про нововведення кореспондентові офіційного клубного сайтурозповів керівник відділу комплексних проектів компанії Софтвер Маркет, яка займається впровадженням нових технологій, Артем Тарабан:

- Система, яка буде встановлена на стадіоні Динамо, – це автоматизований спосіб продажу квитків, який дозволяє прискорити процес обслуговування вболівальників касами на самому стадіоні. Це те, що буде зроблене в першу чергу за планом впровадження. По-перше, ми плануємо змінити систему продажу квитків. Раніше готові квитки продавалися в касах і у розповсюджувачів зі вже надрукованим сектором і номером місця, що обмежувало вболівальників у виборі. Підходячи до каси, людина мала справу тільки з певним набором секторів і місць, які були видані даному касирові. Тепер же уболівальники матимуть можливість купити квитки на будь-які вільні місця, як в кінотеатрі.

Також любителі футболу зможуть бачити план стадіону і секторів, де будуть вказані вільні місця, зайняті (куплені) і зарезервовані. Таким чином, розширюється можливість вибору.

Керівництво "Динамо" планує продавати квитки по новій системі вже на перший матч внутрішнього чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «На стадіоні "Динамо" встановлять нову систему продажу квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі