вівторок, 30 жовтня 2007 13:27

На реконструкцію стадіону "Металіст" виділять 2,4 мільйона євро

Завершена розробка концепції реконструкції харківського стадіону "Металіст". Віце-мер Харкова Михайло Фатєєв, що побував у Варшаві на конференції, яка була присвячена обговоренню ходу робіт до ЧЕ-2012, вважає, що місто має всі шанси підготуватися до чемпіонату Європи краще за інших, інформує www.sport-express.ru.

До травня 2008 року харківська арена зможе прийняти не менше ніж 43 тисяч уболівальників. На її реконструкцію планується направити 2,4 мільйона євро. Всі роботи по оновленню стадіону повинні бути завершені до 2010 року. Передбачається, що до цього часу "Металіст" стане сучасним спортивним комплексом з великим козирком, системою плазмових екранів, прекрасним освітленням, величезними приміщеннями під трибунами, де в числі іншого розмістяться кафе і магазини.

Крім того, зараз розробляється проект "Металіст-Сіті". Йдеться про розвиток прилеглих до стадіону міських кварталів: будівництві багатофункціонального центру з готелями, житловими будинками, об"єктами громадського харчування і спортивно-розважальними комплексами. Для медичного обслуговування гостей і учасників чемпіонату планується побудувати спецклініку.
Зараз ви читаєте новину «На реконструкцію стадіону "Металіст" виділять 2,4 мільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі