четвер, 22 січня 2009 11:57

На "Донбас Арені" вже встановили перші сидіння

Роботи на "Донбас Арені" ідуть на повний хід – тут розпочали встановлювати сидіння. Сьогодні за добу на трибунах з"являється близько 400-500 нових крісел, але з кожним днем темп наростатиме. Незабаром на допомогу будівельникам прибуде ще кілька груп монтажників. Орієнтовно 50-тисячний стадіон повністю "обросте" кріслами до початку літа.

Сидіння на "Донбас Арені" будуть трьох кольорів: основна маса - жовтогарячі, значно менше - чорних і зовсім небагато - білих. Перші два символізують клубні кольори ФК "Шахтар". А з останніх на трибунах викладуть написи: Donetsk - на південній і північній трибунах і Shakhtar - на сході.

Крісла виготовлені австралійською фірмою Camatic. Це пластикові відкидні сидіння, зроблені з мінімально горючих матеріалів, які одночасно вкрай стійкі до впливу сонячного світла (ультрафіолетових променів). А отже, свій зовнішній вигляд крісла збережуть протягом багатьох років. Це принципово важливо, оскільки на спинці кожного сидіння розміщений логотип "Донбас Арени"!

Зараз установлюються крісла на верхньому ярусі трибун із північного боку чаші. Трохи пізніше будуть змонтовані сидіння з додатковими "опціями" - для глядацьких місць вищої категорії. Вони будуть м"які, обтягнуті штучною шкірою й до того ж обладнані підлокітниками з підсклянниками!

Прес-служба "Донбас Арени"

Зараз ви читаєте новину «На "Донбас Арені" вже встановили перші сидіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі