середа, 03 грудня 2008 12:25

На Протасова все ще чекають в "Клужі"

На Протасова все ще чекають в "Клужі"

Керівництво румунського "Клужа" пропонує українському фахівцеві Олегу Протасову контракт на шість місяців з можливістю продовження, якщо клуб знов стане чемпіоном Румунії цього сезону. Про це повідомляє "Террикон" з посиланням на румунське видання ProSport.

Прізвище Протасова вже звучало у зв"язку з "Клужем" раніше, коли команду залишив тренер Іоан Андоне. Але тоді сторони не прийшли до згоди, і серед однієї з причин цього називалося те, що українець не хотів очолювати клуб у ході сезону - Протасов хотів приступити до роботи в перерві, щоб встигнути добре вивчити команду, і визначитися з трансферами.

Повідомляються наступні фінансові умови: за шість місяців роботи Протасов отримає 300 тисяч євро, і у разі успіху в чемпіонаті контракт буде продовжено, а оклад збільшиться до 700 тисяч євро, плюс бонуси залежно від досягнення поставленої мети.

Переговори з Протасовим все ще продовжуються в Греції. У разі консенсусу, Протасов може бути представлений команді вже через тиждень - після матчу "Клужа" з "Челсі".

Нинішній наставник "Клужа" Мауріціо Тромбетта поки відмовляється коментувати цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «На Протасова все ще чекають в "Клужі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі