субота, 13 вересня 2008 13:23

На практичних заїздах Райкконен був найшвидшим

За день до кваліфікації "Гран-прі Італії" 28-річний пілот Скудерії Кімі Райкконен показав найкращий час серед всіх учасників обох п"ятничних практик - 1.28,861.

Другим, відставши від Райкконена всього лише на 0,07 секунд, був поляк Роберт Кубіца з "БМВ-Заубер". Третім був товариш Кубіци по команді Нік Хайдфельд, а лідер сезону Люіс Хемілтон ("Макларен") показав четвертий час.

Сам Райкконен не пов"язує свій час з продовженням угоди з "Феррарі". "Це нічого не міняє цього року, та і в майбутньому, - цитує фінського пілота AP. - Я у будь-якому випадку намагаюся показувати все, на що здатний".

Вранішня п"ятнична практика була ускладнена дощовою погодою. До речі, за прогнозами синоптиків, недільна гонка, швидше за все, теж проходитиме під дощем.

Тим часом, в поточному сезоні найуспішнішим "дощовим гонщиком" був Хемілтон, що двічі фінішував першим на різних етапах "Гран-прі" в складних погодних умовах. Останній раз це трапилося на попередньому "Гран-прі Бельгії", проте стюарди вже після фінішу угледіли порушення в діях Хемілтона на трасі і покарали його на 25 секунд, що відкинуло британця на третє місце в тій гонці.

Втім, "Макларен" намагається не правомірність рішення стюардів бельгійського етапу чемпіонату світу в "Формулі-1", так що підсумки тієї гонки поки вважаються попередніми.

segodnya
Зараз ви читаєте новину «На практичних заїздах Райкконен був найшвидшим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі