четвер, 17 квітня 2008 14:17

На посту головного тренера "Москви" Блохіна може змінити екс-наставник "Мілана"

Футбольний клуб "Москва" проявляє інтерес до головного тренера збірної Туреччини Фатіха Теріма.

За інформацією видання "Хюрріет", менеджери столичної команди почали переговори з помічником Теріма Мюфітом Еркасапом з питання його переходу на посаду головного тренера ФК "Москва". "Вони зроблять вигідні пропозиції", пише "Хюрріет", не уточнюючи, про що йде мова.

Виконуючий обов"язки прес-аташе "Москви" Нельсон Погосян відмовився коментувати інформацію турецьких ЗМІ. Разом з тим, після п"яти турів чемпіонату Росії підопічні українського тренера Олега Блохіна набрали два очки і займають передостаннє 15-е місце.

Раніше в турецькій пресі повідомлялося, що Теріму надходили пропозиції від низки клубів англійської прем"єр-ліги, зокрема "Челсі", проте сам він казав журналістам, що не розглядає питання зміни місця роботи до завершення чемпіонату Європи-2008 і контракту з національною збірною.

Терім, під керівництвом якого стамбульський  "Галатасарай" виграв Кубок УЄФА в 2000 році, також очолював італійські "Фіорентіну" і "Мілан". У 2005 році він став наставником турецької команди, вивівши її у фінальну частину чемпіонату Європи-2008.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «На посту головного тренера "Москви" Блохіна може змінити екс-наставник "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі