середа, 11 червня 2008 16:56

На початку липня УЄФА відбере у нас Євро-2012

На початку липня УЄФА відбере у нас Євро-2012

Президент УЄФА Мішель Платіні, що підтримав ініціативу проведення чемпіонату Європи 2012 року в Східній Європі, а саме в Україні та Польщі, 1-2 липня в Києві оголосить про вирішення УЄФА відібрати в цих країн право на проведення чемпіонату, повідомляє sport.com.ua, посилаючись на власні джерела.

Міністерство у справах сім"ї, молоді і спорту, Нацагентство з питань підготовки до Євро-2012 і Федерація футболу України так і не порозумілися й не розробили програму підготовки до чемпіонату. Окрім приватних будівництв стадіонів в Дніпропетровську і Донецьку в нашій країні не зроблено абсолютно нічого.

Втім, є слабка надія, що таким кардинальним чином президент УЄФА намагається залякати Україну і підштовхнути її до централізації управління підготовкою до Євро-2012. Також існує думка, що після закінчення Євро-2008 експерти УЄФА планують кардинально узятися за обидві країни-господаря Євро-2012. І без них нам не обійтися, адже не секрет, що досвіду в організації таких масштабних заходів у нас немає.

Зараз ви читаєте новину «На початку липня УЄФА відбере у нас Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі