пʼятниця, 13 червня 2008 10:50

На початку липня рішення щодо Євро-2012 УЄФА приймати не буде

На початку липня рішення щодо Євро-2012 УЄФА приймати не буде
В останні дні різко активізувалися розмови про те, що в України можуть відібрати право на проведення Євро-2012. Називаються навіть конкретні строки оголошення вироку Україні і Польщі - 1-2 липня, тобто дні перебування в нашій країні президента УЄФА Мішеля Платіні.

Голова УЄФА дійсно приїде в Україну, правда, трохи пізніше - 3 або 4 липня. Але чекати, що в ці дні Платіні винесе вирок нашій країні, було б неправильно - хоч би тому, як каже голова інформслужби ФФУ Сергій Васильєв, що у президента УЄФА ще немає всіх необхідних аргументів для остаточної думки з цього питання.

"Настрій Платіні буде зрозумілий після 27 червня, коли спостережна рада УЄФА і їх експерти дадуть йому свої висновки. Безумовно, з цими висновками голова УЄФА буде вимушений рахуватися, проте поїздка буде пов"язана з необхідністю для Платіні побачити на власні очі, наскільки ми здатні бути серйозними партнерами щодо Євро-2012. Взагалі ж треба розуміти, що УЄФА не настроєний до нас вороже. Він так пильно моніторить нас не тому, що не довіряє, а тому, що хоче, щоб все було зроблено вчасно і нічого не зірвалося", - заявив Васильєв.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На початку липня рішення щодо Євро-2012 УЄФА приймати не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі