вівторок, 08 квітня 2008 16:02

На останньому кваліфікаційному турнірі в Афінах Україну представлятимуть три боксери

У грецький Афінах стартував другий, останній європейський Олімпійський кваліфікаційний турнір з боксу.

Честь України на турнірі в Греції представлятимуть троє боксерів. У категорії 51 кг місце Віталія Волкова зайняв молодий Артем Далакян з Донецька, який ще недавно виступав в категорії 48 кг. Волков боровся за путівку до Пекіна на торішньому чемпіонаті світу, на першому кваліфікаційному турнірі в Італії, і схоже миколаївець втратив довіру тренерського штабу збірної.

Максим Третяк виступатиме в категорії 54 кг, а Денис Лазарєв заявлений в категорії 64 кг. Що стосується останнього, то не ясно, чи зможе боксер з Хмельницького вийти на ринг в Афінах. Перед стартом турніру Денис отримав травму, а можливості перезаявити боксера у нашої команди вже не було.

На сьогодні команда України має 8 олімпійських ліцензій. Право виступати в Пекіні на торішньому чемпіонаті світу завоювали Георгій Чигаєв (48 кг), Василь Ломаченко (57 кг), Сергій Дерев"янченко (75 кг) і В"ячеслав Глазков (понад 91 кг). На Олімпійському кваліфікаційному турнірі в Італії ліцензії завоювали Олександр Ключко (60 кг), Олександр Стрецький (69 кг), Ісмаїл Сіллах (81 кг) і Олександр Усик (91 кг).

Наш спорт
Зараз ви читаєте новину «На останньому кваліфікаційному турнірі в Афінах Україну представлятимуть три боксери ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі