вівторок, 13 січня 2009 16:57

На Новий рік білоруси зіграють хокейний матч, який триватиме добу

Міністр внутрішніх справ Білорусії Володимир Наумов, який очолює також хокейну федерацію країни (ФХРБ), розповів, що в ніч з 31 грудня 2009 року на 1 січня 2010 року в Мінську планується провести хокейний матч тривалістю в добу. Гра відбудеться на новому стадіоні "Мінськ-Арена", повідомляє lenta.ru з посиланням на інформагентство БЕЛТА.

За словами Наумова, на цей матч планується запросити близько ста хокеїстів. Ідея ФХРБ полягає в тому, що на лід по черзі виходитимуть збірні Білорусії і світу, білоруські клуби, а також любительські команди і зарубіжні клуби.

Повна інформація про формат матчу і про те, як йде підготовка, найближчим часом повинна з"явитися на офіційному сайті ФХРБ. Відзначимо, що перші змагання на "Мінськ-Арені" планується провести 28 грудня 2009 року. Цього дня на лід повинні вийти вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Білорусії.

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік білоруси зіграють хокейний матч, який триватиме добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі