середа, 06 квітня 2011 16:53

На матчі з "Брагою" трибуни стадіону "Динамо" стануть біло-синіми

На матчі з "Брагою" трибуни стадіону "Динамо" стануть біло-синіми

Київське "Динамо" готує барвистий перфоманс під час першого матчу чвертьфіналу Ліги Європи з португальською "Брагою", який відбудеться у четвер, 7 квітня.

Про це повідомляє офіційний сайт українського клубу.

На матчі "Динамо" - "Брага" кожен глядач отримає, залежно від сектора, білий або синій прапорець і трибуни стадіону імені Лобановського забарвляться в кольори київського клубу.

"Сімнадцятитисячна біло-синя людська хвиля допоможе створити на стадіоні незабутню атмосферу єднання команди і її вболівальників, стане суттєвим елементом підтримки футболістів "Динамо" в цьому важливому поєдинку. Щоб біло-синя хвиля була по-справжньому масовою з перших хвилин, просимо глядачів прийти на матч завчасно", - повідомляє офіційний сайт.

Вхід на стадіон буде відкритий за півтори години до гри, з 20 години 30 хвилин.

Перший поєдинок 1/4 фіналу "Динамо" - "Брага" розпочнеться на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського в четвер, 7 квітня. О 22:05. Трансляція на каналі ICTV.

Зараз ви читаєте новину «На матчі з "Брагою" трибуни стадіону "Динамо" стануть біло-синіми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі