четвер, 24 травня 2007 12:22

На матчі Кубку Росії побили суддівську бригаду

18 травня в підмосковній Лобні після матчу 1/64 фіналу між командами "Лобня-Алла" і "Луховіци" були побиті арбітри цієї зустрічі. Про це у випуску від 24 травня пише "Советский Спорт" з посиланням на інформовані джерела.

Нібито після закінчення матчу, який з урахуванням додаткового часу та серії пенальті (перемогли гості) тривав більше двох годин, біля стадіону до арбітрів підійшли троє невідомих осіб і побили їх. Місцеві органи внутрішніх справ завели кримінальну справу і незабаром заарештували три нападаючих. Після з"ясування обставин справи і осіб підозрюваних стало відомо, що до клубу "Лобня-Алла" вони відношення не мають.

Президент РФС Віталій Мутко розповів, що в Лобні три дні працювала комісія у складі президента ПФЛ Ніколая Толстих, гендиректора ПФЛ Андрія Соколова, директора по проведенню змагань РФС Сергія Кулікова. На одному з найближчих засідань КДК стадіон в Лобні може бути дискваліфікований на строк до 10 ігор.

Зараз ви читаєте новину «На матчі Кубку Росії побили суддівську бригаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі