пʼятниця, 29 серпня 2008 11:30

На матч збірних Україна - Білорусь можна потрапити за 50-200 грн

У продаж надійшли квитки на стартовий матч кваліфікаційного раунду до чемпіонату світу 2010 року між збірними України та Білорусії. Матч відбудеться 6 вересня у Львові на стадіоні "Україна".

Як повідомив голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, квитки на матч можна придбати у касах стадіону "Україна" з боку вулиці Зеленої, також у фірмовому магазині "Корн" і у приміщенні Федерації футболу Львівщини.

Квитки можна купити за ціною від 50 до 200 гривень. У порівнянні з товариським матчем із Білорусією, ексклюзивний партнер Федерації футболу України "Ukraine Football International", який визначає цінову політику на квитки, вирішив збільшити ціну на найдешевші місця на 10 гривень.

"Білоруській федерації футболу ми віддали весь другий сектор. Квитки у всі інші сектори, за виключенням місць для журналістів надійшли у продаж. До нас приходять групові заявки. Можу сказати, що ажіотаж є. За півтора дні вже реалізовано дві тисячі білетів. Але думаю, головний наплив людей буде з понеділка, 1 вересня, коли вже більшість людей повернеться із відпочинку. Я переконаний, що на матчі з Білорусією стадіон буде повний", - заявив голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «На матч збірних Україна - Білорусь можна потрапити за 50-200 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі