середа, 17 вересня 2008 12:55

На матч "Динамо" - "Арсенал" пропускатимуть через електронні турнікети

На матч "Динамо" - "Арсенал" пропускатимуть через електронні турнікети

Участь "Динамо" в Лізі чемпіонів стане головною спортивною подією осені в столиці України. Зайве свідоцтво цьому - величезний інтерес до турніру і за три дні продані квитки на стартовий поєдинок "Динамо" проти "Арсеналу".

За добу до матчу на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського закінчилися останні приготування до прийому Ліги чемпіонів. Арена причепурилася і готова вперше в своїй історії прийняти найпрестижніший турнір Старого Світу.

Вхід на територію буде відкритий за дві години до початку матчу, тобто в 19.45. Вперше пропуск глядачів вестиметься за допомогою "електронних контролерів" - встановлених на входах з боку Паркової алеї та Маріїнського парку системи турнікетів. Користуватися ними просто і зручно. Достатньо лише нанесений на квиток штрих-код піднести до зчитувального вікна турнікета. За частку секунди система обробить інформацію і дасть "зелене світло" вашому проходу на стадіон.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «На матч "Динамо" - "Арсенал" пропускатимуть через електронні турнікети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі