вівторок, 25 вересня 2007 15:56

На матч Кубка України проти "Динамо" Протасов не виставить кращі сили

У матчі 1/16 фіналу Кубка України з київським "Динамо", який пройде завтра, 26 вересня, на столичному стадіоні "Динамо" ім. В. В. Лобановського, дніпропетровський "Дніпро" може зіграти резервним складом. Таку думку висловив головний тренер дніпропетровців Олег Протасов, повідомляє www.champion.com.ua.

- Матч із "гірниками" вже позаду, а попереду - кубковий двобій з "Динамо", після чого нам у нас будуть важливі матчі в чемпіонаті, матч-відповідь з "Абердіном". Приходиться вибирати пріоритети і тому збираємося дати можливість відпочити гравцям, що останнім часом грали за клуб і за збірну.

Імовірніше за все пропустять матч із динамівцями Назаренко, Русол, Шелаєв. Адже людські сили не безмежні, і у всіх провідних клубах Європи є практика ротації складу. Іншого виходу немає й у нас. У противному випадку ми ризикуємо втратити провідних гравців на більш тривалий термін. Приміром, невідомо чи відновиться до матчу з "Динамо" Грицай, - заявив Протасов.

Зараз ви читаєте новину «На матч Кубка України проти "Динамо" Протасов не виставить кращі сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі