четвер, 07 серпня 2008 10:01

На кого потрапили українські тенісистки на Олімпіаді - 2008: жеребкування турніру

На кого потрапили українські тенісистки на Олімпіаді - 2008: жеребкування турніру

Сьогодні відбулося жеребкування Олімпійського тенісного турніру.

Українським тенісисткам дісталися серйозні суперниці. Марія Коритцева у першому крузі має зіграти з першою ракеткою світу Аною Іванович з Сербії, Катерина Бондаренко на старті поміряється силами з шостою сіяною росіянкою Єленою Дємєнтьєвою, Тетяна Перебийніс зустрінеться з 15-ою ракеткою турніру Вікторією Азаренко з Білорусі, а Олена Бондаренко зіграє з Мілагрос Секера з Венесуели.

У змаганнях у парному розряді сестри Бондаренко посіяні під шостим номером. У стартовому матчі вони гратимуть з польською парою Радванська - Домаховска. Ці дуети вже зустрічалися у матчі Кубка Федерації в Пловдіві, де Олена та Катя у вирішальному матчі за вихід у плей-офф у впертій боротьбі вирвали перемогу.

Інша українська пара - Перебийніс - Коритцева гратимуть проти четвертого сіяного іспанського дуету Медіна-Гаррігес - Руано-Паскуаль.

Зараз ви читаєте новину «На кого потрапили українські тенісистки на Олімпіаді - 2008: жеребкування турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі