вівторок, 16 жовтня 2007 08:46

На гравців збірної Англії наслано прокляття

Жриця екзотичної релігії Вуду Дамбала наслала прокляття на трьох гравців лондонського "Челсі" та збірної Англії - Джона Террі, Френка Лемпарда і Джо Коула. За замовленням уболівальників збірної Росії вона провела відповідний обряд з метою паралізувати дії на полі "Лужников" цих англійських футболістів, інформує www.lenta.ru.

По словах Дамбали, короткочасне прокляття діятиме з вечора понеділка 15 жовтня по ранок четверга 18 жовтня.

- З понеділка і до четверга у цих людей будуть проблеми комунікативного роду. Пік втрати координації припаде на середу, коли і відбудеться матч. Я не бажаю нічого поганого цим чоловікам. Триденне прокляття зійде нанівець, як тільки пройдуть магічні 72 години, - підкреслила 35-річна чаклунка, яка народилася в Гаїті.

Матч між збірними Росії і Англії, ведучими боротьбу за путівку у фінальний турнір Євро-2008, відбудеться 17 жовтня в "Лужніках" і почнеться в 18 годині за київським часом. Тільки перемога гарантує росіянам  продовження боротьби за путівку на Євро-2008.

Зараз ви читаєте новину «На гравців збірної Англії наслано прокляття ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі