Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 18:34

На Гран-прі Японії боліди "взують" зелені шини (ФОТО)

Учасники чемпіонату Формули-1 отримають у Фудзі незвичайні, "зелені" шини, які символізуватимуть вірність Формули-1 принципам екологічної програми FIA "Make Cars Green".

На спеціальній прес-конференції президент Bridgestone Шоші Аракава представив журналістам нову гуму, у даному випадку відмінності не в нових технологіях, а в зеленій фарбі в канавках - йдеться про символ.

Шоші Аракава: "Ми сподіваємося, що "зелені" шини допоможуть привернути суспільну увагу до багатьох екологічних ініціатив, як у Формулі-1, так і в решті світу.

Проблеми екології серйозно хвилюють Bridgestone, і ми віримо, що співпраця з FIA допоможе розповсюдити ці ідеали по всьому світу".


На церемонії були присутні гонщики сильних команд - Люїс Хемілтон, Хейкі Коваляйнен, Кімі Ряйкконен і Феліпе Масса...

Кімі Ряйкконен: "Я радий підтримати цю компанію, нова гума для Фудзі - це відмінний спосіб використання спорту для інформування глобальної аудиторії про важливість екологічних проблем.

Справа не тільки в маркетингу, у Формулі 1 працюють кращі інженери в світі, які вже досягли серйозних успіхів в підвищенні безпеки гонок. Якщо безпека і екологічні технології Формули 1 знайдуть розвиток в конструкції дорожніх машин, наш спорт зіграє дійсно важливу роль".

Люїс Хемілтон: "Програма тільки стартує, і я радий, що можу допомогти в такій благородній справі. Ідея з "зеленими" шинами у Фудзі - відмінний спосіб привернути увагу до гострої проблеми, наступний крок - поява систем рекуперації енергії, які внесуть вагомий внесок до програми "MakeCarsGreen"".

f1news

Зараз ви читаєте новину «На Гран-прі Японії боліди "взують" зелені шини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути