четвер, 21 жовтня 2021 07:50

"На Гармашу був пенальті" - Луческу пожалівся на суддівство у матчі з "Барселоною"

"На Гармашу був пенальті" - Луческу пожалівся на суддівство у матчі з "Барселоною"
Мірча Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу залишися незадоволеним суддівством у матчі третього туру Ліги чемпіонів проти "Барселони".

На думку румунського тренера, в кінці матчу арбітр гри матчу призначати пенальті у ворота господарів.

"Звичайно, я незадоволений. Незадоволений рахунком, незадоволений першим таймом. У другій половині ми подолали страх грати проти "Барселони" і могли добитися більшого. Те, як ми грали у другому таймі, мені сподобалося.

Наші гравці повинні розуміти, що це рівень ЛЧ. Це високий рівень, на який потрібно піднятися і нам. Тут набагато більше агресивності у порівнянні з УПЛ, а суперники технічні і швидкі. У "Барселони" було 18 фолів, а у нас сім. Фолами вони переривали всі наші спроби розвинути контратаку, вони були більш агресивними нас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Барселона" перемогла "Динамо"

Мені сподобалося, як у другому таймі ми подолали цей бар'єр. У другій половині ми вже не боялися грати і атакувати. Ще й фол був на Гармаша в штрафний, захисник зіграв проти нього. Сила "Барселони" - агресивність при пресингу в атаці.

На початку матчу у нас був момент - вихід три в один. На такому рівні потрібно реалізовувати такі моменти, потрібно доводити справу до кінця, адже 1 гол змінює картину на футбольному полі", - цитує тренера "Трибуна".

У матчі третього туру Ліги чемпіонів "Барселона" мінімально здолала "Динамо" -1:0.

В іншому матчі групи "Баварія" в гостях перемогла "Бенфіку" - 4:0.

"Баварія" має три перемоги та лідирує в групі. "Бенфіка" із чотирма очками йде не другому місці. "Барселона" займає третє місце з одною перемогою, а "Динамо" опустилося на четверте місце з однією нічиєю.

Зараз ви читаєте новину «"На Гармашу був пенальті" - Луческу пожалівся на суддівство у матчі з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі