середа, 10 вересня 2008 10:35

На футболіста "Локомотива" впали гаражні ворота

Багато фахівців після зимової трансферної кампанії небезпідставно вважали, що в московському "Локомотиві" вона була провалена. Такої ж думки дотримується зараз голова ради директорів "Локомотива" Сергій Ліпатов.

"Ми прийшли до висновку, що селекційна робота в зимовий період велася не зовсім правильно. Єдиним виключенням, мабуть, став Левенець, який потіснив з воріт Пеліццолі. Наш опорний півзахисник Перейра дуже схильний до травм. За короткий період часу він травмувався п"ять разів, у результаті так і не зумівши себе показати. Третій гравець - Давід Муджирі - талановитий, ми дуже на нього сподівалися. Але ще в час передсезонного періоду з ним трапилося побутове ЧП - на нього впали гаражні ворота. Давід сильно пошкодив ногу, і сезон для нього теж розпочався невдало. Отже, зимова трансферна кампанія виявилася для нас невдалою", - наводить його слова "Советский спорт".

Також Ліпатов вважає, що "Локомотиву" потрібно придбати висококласних футболістів на декілька позицій.

Зараз ви читаєте новину «На футболіста "Локомотива" впали гаражні ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі