вівторок, 20 травня 2008 16:02

На Євро-2008 жовті картки анулюються післяе чвертьфіналу

Керівництво УЄФА на засіданні виконкому в Москві ухвалило рішення внести зміни у регламент майбутнього чемпіонату Європи: одиничні жовті картки, отримані футболістами в іграх фінальної стадії першості, будуть анульовані після стадії чвертьфіналу.

Президент Європейського союзу футбольних асоціацій Мішель Платіні зі схваленням сприйняв вердикт виконкому.

- Я був ініціатором внесення змін до регламенту Євро-2008, щоб найкращі гравці своїх команд могли зіграти у фінальному матчі чемпіонату Європи. Ми намагалися впровадити це нововведення вже декількох років, і я радий, що нам нарешті вдалося ухвалити таке рішення. Гравці, які отримали раніше одну жовту картку, в півфінальних зустрічах не повинні знаходитися під ризиком отримання другої і подальшої дискваліфікації на фінальний матч, - вважає президент Європейського союзу футбольних асоціацій Мішель Платіні.

Раніше, відповідно до регламенту УЄФА, на чемпіонатах Європи одиничні жовті картки анулювалися після завершення трьох матчів групової стадії, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2008 жовті картки анулюються післяе чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі