пʼятниця, 21 березня 2008 13:26

На дербі "Рапід" - "Стяуа" вболівальники кидалися камінням

Бухарестське дербі між "Рапідом" і "Стяуа" завершилося скандалом.

На 73-й хвилині головний арбітр поєдинку Александру Декону за рахунку 1:0 (Сапунару, 68) на користь "Рапіда" зупинив матч.

Вболівальники настільки зраділи голу своєї команди, що почали кидати на поле запальнички і дрібні камінці, один з яких влучив в голову головному рефері.

Більше того, відразу після зупинення гри головний тренер "Рапіда" Мірча Редніч подав у відставку. Наставник пояснив своє рішення просто: "Я йду, тому що сьогодні зайвий раз переконався в тому, що за нинішнього стану справ в румунському футболі працювати неможливо".

Тепер "Рапіду" загрожує серйозне покарання, а саме: технічна поразка 3:0, мінус десять очок в таблиці і тривала дискваліфікація домашньої арени. Зрозуміло, представники "Рапіда" всі заперечують, зокрема віце-президент клубу Константін Цотта заявив, що безпорядки спровокували кілька фанатів "Стяуа".

Нагадаємо, що зараз в чемпіонаті Румунії лідирує "Клуж" (56 очок після 24 ігор), а переслідують його учасники скандалу: "Стяуа" - другий (47 очок, 23 гри), "Рапід" - третій (45 очок, 23 гри).

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «На дербі "Рапід" - "Стяуа" вболівальники кидалися камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі