четвер, 02 серпня 2007 12:05

На ЧС-2006 футболісти збірної Бразилії гуляли і пили спиртні напої

Президент Бразильської конфедерації футболу Рікарду Тейшейра розкрив скандальну подробицю з життя пентакампеонів на чемпіонаті світу-2006. За його словами, група гравців між матчами дозволяла собі зайвого, повідомляє www.sport-express.ru.

- У нас були футболісти, які з"являлися в розташуванні команди під ранок, - між чотирма і шістьма годинами, причому вони приходили п"яними, - заявив Тейшера.

Керівник бразильського футболу не упустив можливість висловитися також і про проблему зайвої ваги Роналдо. Нападаючому не раз діставалося під час мундіаля за погану форму.

-Як спортсмен може приїхати на чемпіонат світу з вагою 98 кілограм? - відзначив Тейшейра про 30-річного форварда, якого нинішній наставник збірної Дунга не викликає в команду. - Скільки зараз Роналдо років? А скільки йому буде до ЧМ-2010? Нам потрібно знайти нового Роналдо.

При цьому Рікарду Тейшейра висловив думку, що пентакампеони вели неправильну підготовку до чемпіонату світу на зборі в Швейцарії. Причину заміни Карлоса Алберту Паррейри він пояснив тією обставиною, що команді "потрібна дисципліна, яку може встановити Дунга"
Зараз ви читаєте новину «На ЧС-2006 футболісти збірної Бразилії гуляли і пили спиртні напої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі