вівторок, 22 квітня 2008 17:40

На черговому Бюро ПФЛ на штрафах зароблено $6 тисяч

Сьогодні, 22 квітня, відбулось чергове Бюро Професійної футбольної Ліги України, на якому казна організації поповниться завдяки різним штрафам на круглу суму грошей в умовних одиницях.

За порушення громадського порядку на стадіоні "Динамо" під час матчу 25-го туру чемпіонату "Динамо" - "Таврія" київський та сімферопольський клуби оштрафовані на 500 у.о кожен.

За порушення громадського порядку на стадіоні "Славутич-Арена" під час матчу 25-го туру чемпіонату "Металург" Запоріжжя - "Металіст" запорізький клуб оштрафований на 500 у.о, харківський - на 1000 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні "Метеор" під час матчу 25-го туру чемпіонату "Дніпро" - "Шахтар" дніпропетровський клуб оштрафований на 2000 у.о, а донецький - на 500 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні РСК "Олімпійський" під час матчу розіграшу 1/2 фіналу Кубка України "Шахтар" - "Чорноморець" донецький клуб оштрафований на 1000 у.о.

"Професійна футбольна ліга"

Зараз ви читаєте новину «На черговому Бюро ПФЛ на штрафах зароблено $6 тисяч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі