пʼятниця, 29 лютого 2008 14:56

На час Олімпіади-2008 в Пекіні закриють більшість розважальних закладів

Власті Пекіна розпорядилися закрити на час проведення Олімпіади-2008 частину ресторанів, барів і нічних клубів, розташованих поблизу спортивних об"єктів.

Насамперед, це торкнеться території "Робочого стадіону", де знаходиться багато розважальних закладів, популярних серед місцевих жителів і гостей Пекіна.

Дане рішення пояснюється необхідністю посилення безпеки під час Олімпійських Ігор.

За словами заступника управляючого стадіону  Хе Чженьсина, адміністрація не має наміру виплачувати компенсації за вимушене припинення робіт цих установ, проте після завершення Ігор, можливо, їм будуть надані певні пільги.

Абсолютна більшість власників барів і нічних клубів виявили серйозну незадоволеність у зв"язку з даним рішенням, причому деякі з них подумують про повне закриття своїх закладів.

Під час майбутньої Олімпіади на "Робочому стадіоні", який є одним з найстаріших спортивних об"єктів міста, пройдуть деякі футбольні матчі. Місткість його трибун складає 62 тис. чоловік.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «На час Олімпіади-2008 в Пекіні закриють більшість розважальних закладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі