четвер, 31 січня 2008 13:49

На бій Кличко - Ібрагімов розпродані всі дорогі квитки

Об"єднальний поєдинок за звання чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі між володарем поясу IBF українцем Володимиром Кличко і чемпіоном WBO росіянином Султаном Ібрагімовим, який запланований на 23 лютого, викликав небувалий квитковий ажіотаж в Нью-Йорку.

Квитки розбираються дуже швидко і їх явно не вистачає на всіх охочих побачити своїми очима історичну подію.

- Ми не могли б бути щасливіше, бачивши як добре розходяться квитки і яку увага викликає цей поєдинок у любителів боксу. Квитки за $1000 вже продані і ті, що залишилися, продаються дуже добре. Я б радив всім фанатам боксу, які хочуть побачити цей бій, йти за квитками якнайшвидше, тому що зовсім скоро ми оголосимо, що все продано, - зізнається Леон Маргулес, виконавчий директор "Seminole Warriors Boxing"

Леону вторить Том Лоффлер з K2 Promotions:

- Це другий раз, коли бій Володимира Клччко стає головною подією для "Медісон Сквер Гарден", до того ж йому протистоїть інший чемпіон - Султан Ібрагімов, тому фанати реагують відповідно, вони хочуть побачити супербій в суперважкій вазі.

В даний час ще доступні дешеві квитки по $100, $200, $300 і $600.

Джерело: "24.ua" 
Зараз ви читаєте новину «На бій Кличко - Ібрагімов розпродані всі дорогі квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі