четвер, 16 серпня 2012 12:36

На "Арені Львів" засвистали Андрія Садового і обплювали охоронця
42

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Учора на стадіоні "Арена Львів" відбувся матч між збірними України та Чехії. Ще за дві години до матчу фани активно почали добиратися до місця проведення гри. Але на них чекала велика неприємність. Обіцяних міською владою додаткових автобусів не було. Тому вболівальникам доводилося штурмом брати переповнений транспорт.

Біля арени багато фанів розпивало спиртні напої. Сходили із доріжок до стадіону і компаніями розпивали алкоголь. Через це багато хто запізнився на початок гри. Оскільки на входах створилася тиснява. До речі, із всіх входів на стадіон працювала лише половина. Хоча були розкуплені усі квитки.

Перед початком матчу коментатор привітав міського голову Львова Андрія Садового. Вручив йому подяку від УЕФА за вдало проведені матчі Євро-2012 у місті. В цей час усі трибуни почали голосно свистати. Піднявши лише раз в гору відзнаку мер швидко залишив поле стадіону.

Коли пролунав свисток про початок гри у фан секторі розгорнули величезний банер із зображенням Володимира Великого, Івана Мазепи та Степана Бандери. Він покрив увесь перший сектор за ворітьми. Знизу нього був напис "Мова — це надбання тисячоліть"

"Ото правильно зробили, - сказав вболівальник Олег Прошко. - Показали хлопці, що Львів таки залишається націоналістичним містом. І ми не дамо знищити нашу рідну мову в нашій прекрасній Україні".

В другому таймі фанати почали палити фаєри. Голосно перегукувалися між собою "Слава Україні — Героям слава!". Один із охоронців забрався на трибуни і забрав у фаната запалену димову шашку. Через те його почали штовхати, плювали на нього. Також виникла і бійка. Проте в неї не вмішувалися ні охоронці, ні стюарди. Фанати самі втихомирили кількох п'яних чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «На "Арені Львів" засвистали Андрія Садового і обплювали охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі