середа, 24 жовтня 2007 13:14

На 22-річчя Руні подарують гітару з написом "З днем народження, товстун!"

Колін Маклафлін не змогла зберегти в таємниці подарунок, який вона вручить своєму бойфренду Уейну Руні в його 22-й день народження. Як вдалося з"ясувати The Sun, Колін подарує Уейну гітару. Правда, це не просто рядовий інструмент із звичайного музичного магазина, повідомляє Газета.Ру.

Колін попросила зробити дарчий напис на деці інструмента соліста групи "Оазис" Ноеля Галлахера. Руні, як відомо, вельми шанує творчість цієї групи. Проблема тільки в тому, що Галлахер з дитинства вболіває за злих ворогів "Манчестер Юнайтед" - "Манчестер Сіті". Проте надписати гітару для бомбардира із стану ворогів Галлахер не відмовився.

Напис, який він зробив, вийшов декілька двозначним, бо Ноель написав: "З днем народження, товстун!". Товстуном (fatboy) Руні називають його недоброзичливці, хоча у виконанні Галлахера все це виглядає дружнім жартом.

Зараз ви читаєте новину «На 22-річчя Руні подарують гітару з написом "З днем народження, товстун!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі